KLOKAN BEZ GRANICA 2022. – Konačni rezultati natjecanja

Objavom konačnih rezultata natjecanja Klokan bez granica, polako privodimo kraju uspješnu godinu u kojoj su se naši učenici iskazali u raznim natjecanjima. Ovog puta iskazali su se učenici razredne nastave koji su hrabro zakoračili u svijet međusobnog odmjeravanja znanja i kompetencija iz područja matematike. Pohvaljujemo naše najmlađe učenike na hrabrosti i odvažnosti, te se nadamo će se prijaviti i iduće godine u što većem broju. Od ukupno 31 učenika naše škole, šestero učenika upisalo je svoj uspjeh među 10% najboljih sudionika. 

U kategoriji Pčelice (2. razredi) svojim rezultatom istaknula se učenica Emili Milković, koja je osvojila 17. mjesto. 

U kategoriji Leptirići (3. razredi) svojim uspjehom istaknuli se učenici koji su ujedno članovi izvannastavne grupe Bistrići, te su pokazali kako se dodatan trud isplati. To su Roko Kovačević s osvojenim 11. mjestom, Marko Pavičić s osvojenim 12. mjestom, Nikola Ivšinović s osvojenim 18. mjestom, Matej Pražić s osvojenim 25. mjestom te Jakov Starčević s također osvojenim 25. mjestom. 

Detaljne rezultate natjecanja učenici mogu dobiti kod svojih učiteljica.

Još jednom čestitamo svim učenicima i njihovim učiteljicama na ostvarenim rezultatima te posebno pohvaljujemo navedene učenike koji su se upisali među 10% najboljih sudionika u svojim kategorijama. Bravo!

Povjerenik za natjecanje Tea Katnić

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola dr. Jure TurićaKlokan1
Osnovna škola dr. Jure TurićaKlokan2
Osnovna škola dr. Jure TurićaKlokan5
Osnovna škola dr. Jure TurićaKlokan6
  Novosti - Sve