eTwinning projekt „Što za mene znači Božić?“

Projekt „Što za mene znači Božić“ završava s datumom 24.12.2020. godine. U projekt su se uključile učiteljice Vlatka Galac i Ana Ivanetić, a ispod možete pročitati što je bio cilj projekta, te kako su učenici provodili projektne aktivnosti.

 

1.b razred – učiteljica Vlatka Galac

- Dio ovog projekta smo odradili online, a dio u školi. Zadatak je bio da svatko od učenika izvuče papirić sa zadatkom vezanim uz Božić. Kako nas je izolacija opet spriječila da to odradimo uživo, mi smo odradili online preko aplikacije Viber. Projekt sam prilagodila upravo prvašićima. Dobila sam vrlo zanimljive crteže, te od onih učenika koji znaju pisati i zanimljive rečenice. Kako je ovo vrijeme gdje se moramo pridržavati epidemioloških mjera svi radovi dostupni su u alatu Padlet. Veselimo se ovakvim projektima koji bude radost i nadu u ovo adventsko vrijeme. Želimo da svi imaju radostan Božić, stoga našim partnerskim školama šaljemo ukrase i želje s ciljem širenja prijateljstva i ljubavi u ovo nadolazeće blagdansko vrijeme.

Sretan Vam Božić i Nova godina!

 

Područna škola Lički Novi – učiteljica Ana Ivanetić

- Učenice su izvlačile papiriće i pisale o tome što njima predstavlja Božić i na koji način ga provode sa svojim bližnjima. Ovo nam je prvo sudjelovanje u eTwinning projektima i veselimo se ovakvim projektima i dalje. Želimo svima Sretan Božić i Novu godinu te šaljemo našim partnerskim školama ukrase s ciljem širenja prijateljstva i dobre suradnje.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola dr. Jure TurićaAna 1
Osnovna škola dr. Jure TurićaAna 2
Osnovna škola dr. Jure TurićaAna 3
Osnovna škola dr. Jure TurićaVlatka 1
Osnovna škola dr. Jure TurićaVlatka 2
Osnovna škola dr. Jure TurićaVlatka 3
  Projekti - Sve