eTwinning projekt: LIFT (Learning In Future Technology)

Učenici 7.a i 7.c razreda (Andrija K., Iva M., Iva P., Marin V., Tea Tereza J., Tara D. Lara N., Marija B., Stjepan A.) ove su školske godine sudjelovali u eTwinning projektu - LIFT (Learning In Future Technology). Učenici su tijekom provedbe svih aktivnosti projekta pokazali da su vrlo maštoviti i kreativni, da dobro koriste alate web 2.0 te da su ozbiljni u obvezama koje su imali tijekom provedbe projekta.

Aktivnosti su se provodile s ciljem jačanja IKT, komunikacijskih i suradničkih vještina učenika. Učenici su izrađivali različite edukacijske sadržaje na LearningApps platformi, stripove na temu obrazovne tehnologije u budućnosti te osmišljavali kako bi izgledali udžbenici u budućnosti koristeći augmentativnu stvarnost. 

Suradnja svih učenika sudionika na projektu bila je odlična te su zajednički osmislili priču i odlično komunicirali na materinjim jezicima škola partnera (talijanski, grčki, ukrajinski, litvanski i poljski). Učenici su kroz suradnju i komunikaciju ostvarili nova poznanstva s vršnjacima iz zemalja škola partnera u sigurnom okruženju Twinspace-a.   

Cijeli je projekt zanimljivo i kvalitetno osmišljen i vođen te je ostvarena suradnja kako učenika tako i učitelja bila jednostavno odlična.

 

Detaljnije o samom tijeku projekta, aktivnostima i rezultatima možete pogledati na poveznici: Padlet projekta

nastavnica informatike Željka Šikić

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola dr. Jure TurićaAndrija
Osnovna škola dr. Jure TurićaIva - m
Osnovna škola dr. Jure TurićaIva - p
Osnovna škola dr. Jure TurićaLara
Osnovna škola dr. Jure TurićaMarija
Osnovna škola dr. Jure TurićaMarin
Osnovna škola dr. Jure TurićaStjepan
Osnovna škola dr. Jure TurićaTara
Osnovna škola dr. Jure TurićaTea tereza
Osnovna škola dr. Jure TurićaKahoot 2
Osnovna škola dr. Jure TurićaKahoot 4
Osnovna škola dr. Jure TurićaKahoot 8
Osnovna škola dr. Jure TurićaKahoot 10
  Projekti - Sve