Troje učenika naše škole uspješni na Međunarodnoj olimpijadi engleskog jezika Hippo ”Engleski bez granica” u Italiji

Hippo "Engleski bez granica" međunarodna je olimpijada koja promiče engleski jezik, izaziva učenike diljem svijeta da se natječu u znanju engleskog jezika i unapređuje suradnju između učitelja.

Global Hippo Association 2024. godine organizirao je 12. Međunarodnu olimpijadu engleskog jezika u Italiji. Olimpijada se organizira za učenike od 6 do 19 godina iz cijelog svijeta. Osnovna škola dr. Jure Turića u Gospiću prvi put se priključila ove godine, a učenici koji su ušli u završni krug natjecanja (Regional Qualifiers Examination) u kategoriji HIPPO 1 su Karla Ivanetić i Marko Pavičić te u kategoriji HIPPO 2 Lukas Devčić. 

Regionalne kvalifikacije održane su u Italiji (Lido de Jesolo) od 21. svibnja do 23. svibnja 2024. Učenici su zajedno s učiteljicama sudjelovali u raznim aktivnostima i testovima, završnoj ceremoniji gdje je bilo proglašenje pobjednika te posjetu Veneciji. Učenici su pokazali veliko znanje te dobili medalje i priznanje za sudjelovanje. Nadamo se i daljnjem sudjelovanju u ovako velikom međunarodnom natjecanju u poznavanju engleskoga jezika. 

Učiteljica Marinela Božić

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 1927
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 1831
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 1832
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 1833
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 1932
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 3984
  Novosti - Sve