Svečana dodjela svjedodžbi osmašima (generacija 2015. - 2023.)

U središnjem holu naše škole 29. lipnja 2023. održana je svečana priredba u organizaciji učenika osmih razreda koji su svoje školovanje započeli 2015. godine. Priredba je okupila stotinjak učenika osmih razreda, velik broj roditelja i učitelja. 

Prigodni program započeo je u 18 sati, a cijelim programom vodile su nas Eva Barić i Matea Mataija. Svaki osmi razred predstavio se nekim svojim posebnostima (pjesmom, plesom, sviranjem instrumenta), a posebne emocije izmamile su razrednice svojim obraćanjem učenicima i roditeljima. Učenici su prezentirali i neke svoje uspomene tijekom svih razreda osnovne škole, a posebno je bilo doživjeti njihov tijek odrastanja i što su sve tijekom osnovne škole prošli. Roditelji su s velikim zanimanjem i ponosom pratili svaku minutu priredbe, prepoznavao se ponos, oduševljenje i velika sreća na njihovim licima.

Posebnom zahvalom svim prisutnim obratio se ravnatelj Ivica Radošević. U ime roditelja zahvalu je izrekla Katarina Mataija, u ime učenika zahvalu je pročitao učenik Mladen Marković, a u ime sporta i svih sportskih uspjeha učenika naše škole zahvalu je pročitala Borna Benković.  

Razrednice ovogodišnjih osmaša bile su: Rose M. Pogorilić (8. a), Marinela Božić (8. b), Antonija Rosandić (8. c) i Debora Lukac (8. d). 

Pohvalnice, zahvalnice, priznanja i svjedodžbe su u rukama učenika. Priznanja i zahvale krasit će njihove zidove, a svjedodžbe nastavljaju put do srednje škole koju će svatko od njih sebi odabrati i koja će predodrediti njihovu budućnost.  

Sretno im svima na tom putu! 

Debora Lukac, prof.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8847
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8848
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8851
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8853
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8854
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8856
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8857
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8859
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8862
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8864
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8866
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8869-2
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8867
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8875
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8882
Osnovna škola dr. Jure TurićaImg 8887
  Novosti - Sve